Crop Science Polska

Informacje

Kategorie

Uprawa

Tagi

morele, uprawa moreli, choroby moreli, szkodniki moreli, sadownictwo

Morela

Kulisty pestkowiec spożywany na świeżo a także jako owoce suszone i w przetworach. Dla klimatu umiarkowanego polecanych jest niewiele odmian. Morele wymagają ciepłego stanowiska, wzniesionego tak aby uniknąć spływu zimnego powietrza i zastoisk mrozowych. Morele mają krótki okres spoczynku zimowego przez co w warunkach polskich często przemarzają.

Produkty w uprawie

Deklaracja zgody na stosowanie “cookies”

W celu ulepszenia Twoich doświadczeń z korzystania z naszego serwisu internetowego, chcemy analizować Twój sposób zachowania na naszej stronie poprzez stosowanie “cookies”. Szczegółowe informacje dotyczące możliwości wyrażenia, lub wycofania w dowolnym momencie Twojej zgody na stosowanie “Cookies” zawarte są w naszej “Polityce prywatności”.
;