Crop Science Polska

Informacje

Kategorie

Uprawa

Tagi

choroby selera naciowego, chwasty w selerze naciowym, szkodniki selera naciowego, uprawa selera naciowego

Seler naciowy

Warzywo z rodziny selerowatych. Część jadalną stanowią zgrubiałe ogonki liściowe, które zależnie od odmiany mogą być jasno- lub ciemnozielone. Seler naciowy podobnie jak korzeniowy wymaga gleb próchnicznych, żyznych oraz wysokich dawek nawożenia. Seler naciowy uprawiany jest z rozsady. Spożywany jest na surowo lub wykorzystywany w przetwórstwie.

Produkty w uprawie

Deklaracja zgody na stosowanie “cookies”

W celu ulepszenia Twoich doświadczeń z korzystania z naszego serwisu internetowego, chcemy analizować Twój sposób zachowania na naszej stronie poprzez stosowanie “cookies”. Szczegółowe informacje dotyczące możliwości wyrażenia, lub wycofania w dowolnym momencie Twojej zgody na stosowanie “Cookies” zawarte są w naszej “Polityce prywatności”.
;